Bemutatkozás

Üdvözöljük az Ada-Met CNC Kft.-nél!

Örömmel köszöntjük vállalkozásunkban, ahol a precíziós megmunkálás nem csupán munkánk, hanem szenvedélyünk és hivatásunk is egyben. Vállalkozásunk Magyarország észak-keleti részén, Egerben, a Berva Ipari Parkban található, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű CNC vezérelt megmunkálással szolgáljuk ügyfeleinket.

Minden egyes munkadarabot a legmagasabb pontossággal és figyelemmel készítünk el, mert számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb. Célunk, hogy partnereinknek mindig a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk, hogy biztosítsuk a hosszú távú és eredményes együttműködést.

Szolgáltatások

Az Ada-Met CNC Kft. széleskörű precíziós megmunkálási szolgáltatásokat kínál, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítsük. Ismerje meg részletesen szolgáltatásainkat:

  • Esztergálás: Magas precizitású esztergálási szolgáltatások állnak rendelkezésre, hogy egyedi igényeit maximálisan kielégítsük.

  • Marás: Kiváló minőségű marási eljárásokkal biztosítjuk, hogy munkadarabjai pontosak és megbízhatóak legyenek.

  • Darabolás: Rugalmas darabolási szolgáltatásokat kínálunk, beleértve az egyedi vágási igényeket is.

  • Hegesztés: Tapasztalt hegesztőink gondoskodnak arról, hogy projektjei szilárdak és megbízhatóak legyenek.

  • 3D nyomtatás és szkennelés: Modern 3D nyomtatási és szkennelési technológiáink lehetővé teszik a háromdimenziós tervezés és reprodukálás széles körű alkalmazását.

  • Lézergravírozás és lézervágás: Precíz és hatékony lézeres megmunkálási szolgáltatásokat kínálunk, amelyekkel a legbonyolultabb mintákat és formákat is el tudjuk készíteni.

Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken, és bízza ránk precíziós megmunkálási igényeit!